5 motive să profiţi de reducerile campaniei “5 zile cu -50%”

În prag de şcoală şi de grădi, am dat startul mega reducerilor! Din 5 septembrie, timp de 5 zile ai -50% la toate produsele.

De ce ar trebui să îi iei acum tot ce vrei pentru creşă, grădi sau şcoală?

Din cel puţin 5 motive:

Hăinuţe din bumbac special

Cu mici excepţii, hăinuţele noastre sunt realizate din ţesături cu o componenţă de 100% bumbac, în special în cazul colecţiilor pentru bebeluşi. Si nu orice fel de bumbac.

De la bun început şi cu preponderenţă, folosim bumbac pieptănat, un tip de ţesătură naturală aparte, fină la atingere, uşor elastică, care nu îşi modifică semnificativ structura în timp.

Acest material dă hăinuţelor noastre calitatea lor esenţială, rezistenţa în timp, chiar şi după purtări şi spălări nenumărate. Mămicile noastre fidele ştiu deja că hăinuţele Nan by Danina Line sunt bune de lăsat moştenerie şi de purtat de cel puţin 2 generaţii de copii.

Modele variate

Atunci când creăm croieli şi tipare o facem cu pasiune şi cu tine în gând. Ne străduim mereu să acoperim o varietate cât mai mare de modele şi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor tale de mămică. O mămică care caută calitate, confort şi rezistenţă pentru îmbrăcămintea copilului ei.

Campania noastră “5 zile cu -50%”  vizează toate produsele existente în stoc, nu doar o selecţie a acestora. Carevasăzică, ai de ales între o varietate de modele, iar dacă faci achiziţiile suficient de repede, cu siguranţă vei găsi pe stoc cam tot ce vrei.

Pentru toţi copii

La lansarea sa, în urmă cu mai bine de un deceniu, Nan by Danina Line îşi concentra atenţia pe hăinuţele de bebe. Astăzi însă gama noastră este extinsă mult dincolo de primii ani de viaţă ai copilului tău.

Pregăteşte-te să cumperi bluze, pijamale, pantaloni, rochii nu doar bebeluşului tău, ci şi fratelui sau surioarei sale mai mare. Acum, cât sunt 5 zile cu -50%.

Preţuri extrem de mici

Şi când spunem extrem de mici, chiar nu glumim şi nu înflorim. Închipuie-ţi doar că o salopetă de bebe, costă, pe perioada campaniei, doar 13 lei, un body 7 lei, iar o rochiţă pentru fetiţe 17 lei.

Şi asta inclusiv la hăinuţele din colecţia de toamnă. Se merită oare să le ratezi?

Ofertă limitată

Limitată în timp. Reducerile de 50% la toate produsele încep pe 5 septembrie şi ţin fix 5 zile.

E timp destul să poţi profita de ele. Doar să iei în calcul şi faptul că există posibilitatea ca stocurile la anumite produse să se epuizeze mai repede decât altele.

Aşa că e mai bine să nu amâni prea mult timp finalizarea unei achiziţii. Dacă ţi-e drag un produs anume, mărimea e perfectă pentru copilul tău, nu sta pe gânduri. Preţul cu siguranţă n-are concurenţă.

Hai, alege-i acum hăinuţele de toamnă! www.daninaline.ro

Leave a Reply