Disney Exclusives, o colecţie ca nicio alta

De peste 10 ani lucrăm şi creăm cu drag şi migală pentru copii. Inspiraţi de ei, din când în când ne place şi nouă să ne jucăm, să încercăm lucruri noi, să experimentăm şi să ne bucurăm de bucuria de a crea ceva altfel.

Aşa s-a născut mini colecţia Disney Exclusives, o serie de body-uri ieşită din tiparele clasice, ce se remarcă prin culori si abordare creativă, print-uri şi tehnica imprimării.

De ce e specială mini colecţia Disney Exclusives?

? https://daninaline.ro/noutati-haine-copii-bebelusi/8249-body-bebe-unisex.html
  • Design deosebit

Mini colecţia Disney Exclusives se distinge prin îndrăzneala cromatică şi nonconformismul abordării. Este ceea ce nouă ne place să numim un „experiment creativ”, menit să suprindă, să încânte şi să fie un reper în povestea Nan by Danina Line.

Fără a neglija vreo secundă calitatea, focusul s-a pus pe creaţie. S-a optat pentru imprimeuri Disney de mari dimensiuni, care ocupă aproape în întregime faţa produselor şi care le conferă un aspect extrem de simpatic.

Este o mini colecţie jucăuşă, într-o paletă predominantă de negru, alb şi roşu, care va face din orice bebe, un bebe super şic.

? https://daninaline.ro/noutati-haine-copii-bebelusi/8251-body-bebe-unisex.html
  • Print-uri serigrafice Disney de mari dimensiuni

Pe partea de execuţie, mini colecţia Disney Exclusives este rezultatul unui proces tehnologic complex, dat în principal de realizarea serigrafică a imprimeurilor.

Procesul de imprimare a fost realizat în şase paşi, iar pentru fiecare culoare a fost creat câte un film serigrafic şi câte o sită pentru imprimare. Procesul implică, de asemenea, muncă manuală, atenţie şi multă îndemânare.

Print-ul serigrafic oferă o rezistență crescută a culorii imprimeului şi efecte unice, stratul de vopsea fiind atât de fin încât aproape că nu realizezi că este vorba despre o imprimare.

? https://daninaline.ro/noutati-haine-copii-bebelusi/8250-body-bebe-unisex.html
  • Culori eco-friendly

Dincolo de rezistenţa lor îndelungată, vopsele water-based, ce stau la baza realizării imprimeurilor din colecţia Disney Exlcusives, sunt ecologice, ideale pentru a fi folosite în realizarea îmbrăcămintei pentru copii. Imprimeul este astfel plăcut la atingere şi arată absolut impecabil, chiar şi pe ţesăturile de culoare închisă.

? https://daninaline.ro/noutati-haine-copii-bebelusi/8252-body-bebe-unisex.html
  • Materiale de calitate

Întreaga colecţie Disney Exclusives este realizată exclusiv din bumbac de calitate superioară, pentru a permite pielii să respire şi pentru o senzaţie maximă de confort. Ţăsăturile alese se remarcă prin fineţe, durabilitate şi o elasticitate naturală, dată de fibra însăşi.

Pentru că este o colecţie specială, focusată pe body-uri, gama de vârstă a fost extinsă, articolele fiind disponibile în câte două variante de modele, pentru băieţi şi pentru fetiţe, de la 3 luni până la 4 ani.

Chiar dacă nu e mult, e, sperăm noi, începutul unei noi poveşti semnate Nan by Danina Line. Care sperăm să îţi placă.

Leave a Reply