Hăinuţe la reducere: Ce să-i cumperi copilului tău

Noi vara nu dormin, ci surprize pregătim. Dacă am reuşit să te ţinem în suspans zilele acestea, iată-ne şi cu vestea cea mare: atenţie, au intrat la apă! NU, nu hăinuţele pentru copii, ci PREȚURILE noastre. ? Cu cât? Cu 50%.

Carevasăzică, începând cu 16 iulie şi până pe 15 august 2018, o sumedenie de hăinuţe pentru copii au preţuri absolut mag-ni-fi-ce, reduse la jumătate. Deopotrivă în magazinul nostru online, cât şi în magazinele fizice din ţară.

Inainte însă să dai iama în ele, te mai reţinem pe aici atât cât să îţi dăm câteva ponturi despre ce hăinuţe pentru copii la reducere ar fi bine să alegi.

Hăinuţe copii de vară

Suntem în plin sezon, aşa că poţi împrospăta sau îmbogăţi garderoba copilului tău cu noi articole de vară drăgălaşe şi confortabile. În plus, vara se anunţă lungă, aşa că nu-i rău să ai la îndemână mai multe schimburi, ca să nu fii nevoită să speli cât e ziua de lungă.

Alege deci body-uri cu 7.5 lei, salopete bebe şi pantaloni scurţi cu 12.5 lei sau rochiţe cu 22.5 lei.

Apoi, partea şi mai faină e că articole precum body-uri şi tricouri cu mânecă scurtă pot fi purtate fără probleme tocmai până la toamnă, cu un hanorac sau o jachetă pe deasupra.

Hăinuţe copii de toamnă

Pentru mămicile prevăzătoare şi organizate, cărora le place să aibă lucrurile pregătite din timp – aşa, ca tine – avem reduceri de 50% la o mulţime de hăinuţe faine de toamnă.

Ai nevoie de pijămăluţe pentru grădiniţă? Le poţi lua acum cu doar 16 lei. Ai nevoie de hanorace călduroase? Bucură-te de ele pentru doar 19.50 lei. Sau poate de colănţei ultra comozi? Ia-i cu doar 8 lei. Acum, cât încă le mai găseşti pe stoc.

Hăinuţe pentru mai târziu

Cumpără isteţ! Copilul tău creşte repede, la fel de repede trece şi vremea. Chiar dacă ţi se pare ciudat să cumperi de pe acum hăinuţe care să îi vină abia anul următor, vei vedea că e o idee cum nu se poate mai bună. Mai ales că acum le poţi achiziţiona la jumătate din preţul lor. Este, nu-i aşa, ceea ce se numeşte investiţie profitabilă.

Iar dacă eşti mămică în devenire, cu atât mai bine. În loc să alergi pe ultima sută de metri după hăinuţe pentru bebe, ia-i din timp piesele esenţiale: body-uri, salopete, pantalonaşi sau căciuliţe. Salvezi timp, stres şi vei plăti şi mai puţin pentru ele.

Noi am cam burduşit magazinul online cu reduceri, aşa că te poftim să ne faci o vizită. Sau, dacă ţi-e mai pe plac, te aşteptăm la cumpărături în magazinele noastre din ţară. E ca şi imposibil să nu găseşti nişte hăinuţe pentru copii care să îţi facă cu ochiul. Pe testate! 😉

 

Leave a Reply