Vine toamna: 6 tipuri de hăinuţe pentru mers la grădiniţă

Deşi soarele de august e încă sus pe cer şi arde cu generozitate, toamna e doar la un pas distanţă, calendaristic vorbind. La fel şi începerea oficială a grădiniţei.

Cum îi pregăteşti garderoba pentru începerea noului an şi ce hăinuţe trebuie să ai pregătite pentru mers la grădiniţă?

Să vedem…

Body-uri pentru grădiniţă

Sunt de departe articolele de îmbrăcăminte vedetă dacă puiul tău merge la creşă sau tocmai intră în grupa mică. Dacă poartă încă scutec, cu atât body-ul e mai potrivit, în condiţiile în care va face schimbarea rapidă şi uşoară. Ca să nu mai spunem de faptul că îi menţine în permanenţă spatele acoperit, protejându-l bine de frig.

Şi apropo de asta, nici să nu te gândeşti că-i vreun capăt de ţară dacă, la 3-4 ani, cel mic încă nu a renunţat complet la scutec. Fiecare copil are ritmul propriu de dezvoltare. Nu pune presiune inutilă pe el doar pentru că societatea area tendinţa să pună presiune pe părinţi. Până la vârsta de 4-5 ani, copiii nu au dobândit încă controlul complet al vezicii urinare, aşa că, mami, să nu te superi şi, mai ales, să nu-ţi fie ruşine. Totul va fi bine.

Seturile grădi

Este numele generic pe care noi l-am dat unor seturi cu dublă utilitate: compleu de interior şi îmbrăcăminte de somn. Indiferent cum alegi să le poarte, seturile astea sunt hăinuţe ideale pentru grădiniţă.

De ce?

Seturile grădi sunt compleuri din două piese, bluză mănecă lungă şi pantalon lung, din bumbac 100%, extrem de confortabile şi extrem de practice. Îmbrăcat şi gata de joacă şi de explorare în doi timpi şi din două mişcări!

Dacă atunci când îl laşi la grădiniţă, obişnuieşti să-l schimbi pe cel mic de hainele de exterior, pentru că aşa spune regulamentul instituţiei sau pentru că vrei tu ca el să se simtă mai confortabil, atunci nici că ai putea alege mai bine.

Apoi, seturile sunt hăinuţe perfecte pentru grădiniţă pentru că pot fi purtate fără probleme şi ca pijămăluţe. Să viseze frumos, deci!

Colanţi şi pantaloni de trening pentru grădiniţă

Ai de ales între o varitate de culori şi modele! Simpli sau frumos imprimaţi, colanţii şi pantalonii de trening sunt rapid de îmbrăcat, plăcut de purtat şi uşor de asortat.

Toţi sunt din bumbăcel moale, iar în gama de pantaloni de trening vei găsi şi modele puţin pluşate la interior, pentru zilelele alea de toamnă reci şi cu brumă.

Tu doar să te decizi cu ce îi asortezi.

Tricouri pentru grădiniţă

Cât vremea bună încă nu a capitulat în faţa toamnei, recomandarea noastră este să alegi ca hăinuţe pentru grădiniţă tricouri cu mânecă scurtă, pe care, la nevoie, să le completezi cu un cardigan sau hanorac. De regulă, debutul toamnei este mai degrabă văratic.

Reînnoieşte-i aşadar stocul de tricouri cu mânecă scurtă! Mai ales că acum le poţi cumpăra pe toate cu 50% REDUCERE.

Apoi, pe măsură ce Zâna Toamnă se instalează mai bine în termomentre şi în calendar, e vremea să trecem la tricouri cu mânecă lungă chiar şi în interior. Primele modele de tricouri colorate şi vesele sunt deja pe stoc.

Hanorace pentru grădiniţă

Or fi după-amiezile de început de toamnă frumoase şi călduroase, dar când pleci dimineaţa e cam… bârrr.

Leacuri excelente pentru “bârrr” şi hăinuţe numai bune de mers la grădiniţă sunt însă hanoracele, sweet-urile, cardiganele şi sacourile pentru copii.

Le-ai tras repede peste un tricou sau rochiţă şi ai un copil fericit şi, mai ales, încălzit. Iar din noua colecţie Nan by Danina Line chiar ai de unde alege.

Rochiţe pentru grădiniţă

Ultimele hăinuţe bune de luat la grădiniţă – dar nu şi cele din urmă – sunt rochiţele cu mânecă lungă, opţiunea tomnatică pentru orice fetiţă cochetă.

Alege dintre noile noastre modele din bumbac cu puţin elastan, pentru confort,  şi hai la grădi să o admire toată lumea. Vei fi cea mai mândră mămică!

Grădiniţa e un loc al aduranţei. Cel puţin pentru hăinuţe. De ce spunem asta? Pentru că ele trebuie să fie nu doar frumoase, dar şi suficient de rezistente (deopotrivă ca şi material, imprimeuri şi cusături) pentru a face faţă tuturor ghiduşiilor celor mici şi poftei lor de explorare.

Produsele noastre au fost testate deja de sute de mămici în zeci de grădiniţe. Tu le-ai încercat? Hai să-i alegi hăinuţele perfecte pentru grădiniţă!

Şi dacă te întrebi cum poţi ţine în ordine un dulăpior în permanentă schimbare, ai aici câteva ponturi.

Îmbrăţisări! 🙂

Echipa Nan by Danina Line

Leave a Reply