REGULAMENT CAMPANIE PROMOTIONALA „NANinDAR”

  1. Organizatorul

Organizatorul campaniei este SC DANINA LINE SRL, cu sediul in Vaslui, Str. Podul Inalt Nr.4 , RO 14494249, nr.inreg. J37/73/2002, tel: 0235.318.408, email: contact@daninaline.ro.

 

Desfasurarea campaniei se face in baza acestui regulament obligatoriu pentru toti participantii si este facut public de catre organizator in baza legislatiei aplicabile in vigoare in Romania.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in regulament pe perioada desfasurarii campaniei, modificarile aparand din motive intemeiate , nu inainte de a fi facute publice.

 

  1. Durata concursului

Campania „NANinDAR” se desfasoara in perioada 11.12.2017 – 15.12.2017

 

  1. Locul de desfasurare

Campania este organizata in magazinele Nan by Danina Line din Vaslui, Iasi, Piatra Neamt, Suceava, Bistrita, Cluj-Napoca, Oradea, Brasov, Navodari si Bucuresti, numite in continuare magazine organizatoare, precum si pe www.daninaline.ro.

 

  1. Dreptul de participare

De campanie pot beneficia toate persoanele fizice, avand varsta minima de 18 ani impliniti pana la data de 10.12.2017.

 

  1. Modalitatea de desfasurare a campaniei

In perioada 11.12.2017 - 15.12.2017,  pentru fiecare 3 articole achizitionate din magazinele organizatoare si de pe www.daninaline.ro, DANINA LINE va darui un produs in scop social.

 

  1. Modalitate de desfasurare campanie

 

-   Campania NANinDAR se desfasoarea in colaborare cu asociatii sau fundatii caritabile, precum si alte institutii care organizeaza astfel de colecte si merg in intampinarea nevoilor speciale ale unor copii care provin din familii fara posibilitati materiale.

-   In perioada 11-15.12.2017 Danina Line poate primi solicitari din partea unor astfel de asociatii pe adresa de mail a firmei: daninaline@gmail.com

-   In prezent DANINA LINE are in derulare actiuni impreuna cu:

-   Asociatia „AMA zambet de copii” Iasi, prin intermediul careia trimitem pachete cu articole de imbracaminte catre copii aflati sub tratament la sectia de oncologie a spitalului „Sfanta Maria” Iasi

-   TVR Iasi cu care avem un parteneriat pentru campania „In asteptarea lui Mos Craciun”. Zilnic in perioada 11-23.12.2017 vom oferi copiilor pachete cu articole de imbracaminte. Regulamentul campaniei este disponibil pe pagina www.tvr.ro si se adreseaza tuturor copiilor „care au fost cuminti, si-au ascultat parintii, au luat note bune” si s-au inscris pentru participarea la campanie. Zilnic are loc o tragere la sorti iar castigatorul primeste a doua zi pachetul de la Mos Craciun.

 

  1. Litigii

Orice reclamatie care are legatura cu desfasurarea campaniei va fi adresata in scris organizatorilor in termen de maxim 5 zile de la data care s-a produs evenimentul reclamat.

 


No products

To be determined Transport
0,00 lei Total

Finalizează comanda