REGULAMENT CAMPANIE PROMOTIONALA

#îmbracăiromâneşte

01.10.2018 -31.10.2018

 

  1. Organizatorul

Organizatorul campaniei este SC DANINA LINE SRL, cu sediul in Vaslui, Str. Podul Inalt Nr.4 , RO 14494249, nr.inreg. J37/73/2002, tel: 0235.318.408, email: contact@daninaline.ro.

 

Desfasurarea campaniei se face in baza acestui regulament obligatoriu pentru toti participantii si este facut public de catre organizator in baza legislatiei aplicabile in vigoare in Romania.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in regulament pe perioada desfasurarii campaniei, modificarile aparand din motive intemeiate , nu inainte de a fi facute publice.

 

  1. Durata concursului

Campania promotionala se desfasoara in perioada 01.10.2018 - 31.10.2018

 

  1. Locul de desfasurare

Campania este organizata in magazinele Nan by Danina Line din Vaslui, Iasi, Piatra Neamt, Cluj-Napoca, numite in continuare magazine organizatoare si pe site-ul companiei „www.daninaline.ro”

 

  1. Dreptul de participare

De campanie pot beneficia toate persoanele fizice, avand varsta minima de 18 ani impliniti pana la data de 01.10.2018.

 

  1. Modalitatea de desfasurare a campaniei

- Participantii trebuie sa faca cumparaturi de minim 50 lei, in perioada 01-08.10.2018, de pe www.daninaline.ro sau din magazinele proprii Nan by Danina Line. 

-In cazul cumparaturilor din magazinele Nan by Danina Line, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal din perioada mentionata a achizitiei pentru ca, in eventualitatea in care sunt castigatori, sa se poata realiza validarea.

-Participantii trebuie sa faca o fotografie copilului lor purtând produsele Nan by Danina Line nou achizitionate.

-Fotografia va fi apoi postata public,pana pe data de 26.10.2018 pe pagina personala de Facebook a participantului. Daca postarea nu este publica, ea nu va putea fi vazuta de monitorii concursului nostru si drept urmare nu va putea fi validata.

-Postarea continand fotografia va fi insosita in text de hashtag-urile #îmbracăiromâneşte și #DaninaLine. In caz contrar, fotografia nu va putea fi identificata in cautarile pe Facebook pentru validare. 

-Participantii trebuie sa taguiasca in postarea respectiva cel putin o alta mamica sau viitoare mamica. In caz contrar, postarea nu va fi validata sa intre in concurs.

-Extragerea celor 3 castigatori se va face in data de 31.10.2018 iar castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook DaninaLine pe data de 01.11.2018. Extragerea se va face online utilizand www.random.org.

-Castigatorii vor fi validati pe baza verificarii bonurilor fiscale pentru achizitiile din magazinele fizice DaninaLine/ facturilor inregistrate in sistem pentru achizitiile din magazinul online www.daninaline.ro. Se va verifica data achizitiei si corespondenta intre articolele achizitionate si cele din fotografia postata in cadrul concursului.

-Premiile concursului constau in 3 vouchere de cate 500 ron, cu perioada de valabilitate 31.12.2018

  1. Litigii

Orice reclamatie care are legatura cu desfasurarea campaniei va fi adresata in scris organizatorilor in termen de maxim 5 zile de la data care s-a produs evenimentul reclamat.

 

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti.

 


No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizează comanda