REGULAMENT CAMPANIE PROMOTIONALA

14.10.2021-17.10.2021

  1. Organizatorul

Organizatorul campaniei este SC DANINA LINE SRL, cu sediul in Vaslui, Str. Podul Inalt Nr.4 , RO 14494249, nr.inreg. J37/73/2002, tel: 0235.318.408, email: contact@daninaline.ro.

 

Desfasurarea campaniei se face in baza acestui regulament obligatoriu pentru toti participantii si este facut public de catre organizator in baza legislatiei aplicabile in vigoare in Romania.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in regulament pe perioada desfasurarii campaniei, modificarile aparand din motive intemeiate, nu inainte de a fi facute publice.

 

  1. Durata concursului

Campania promotionala se desfasoara in perioada 14.10.2021-17.10.2021.

 

  1. Locul de desfasurare

Campania este organizata in magazinele by Danina din Vaslui, Iasi, Piatra Neamt, Cluj-Napoca, numite in continuare magazine organizatoare si on line pe www.daninaline.ro. Regulamentul de desfasurare va fi afisat atat in magazinele fizice cat si in magazinul online, la sectiunea regulament.

 

  1. Dreptul de participare

De campanie pot beneficia EXCLUSIV persoanele fizice, avand varsta minima de 18 ani impliniti pana la data de 14.10.2021. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile primite in magazinul online si magaznele fizice organizatoare unde se inregistreaza cosuri cu serii pe articole, chiar cu cate o bucata pe marime, acestea fiind considerate comenzi specifice magazinului en-gros.

 

  1. Modalitatea de desfasurare a campaniei

In perioada 14.10.2021 – 17.10.2021, orice persoana fizica care face cumparaturi in magazinele organizatoare si pe daninaline.ro va beneficia de urmatoarea oferta, in limita stocului disponibil la data intrarii in campania promotionala.

-Se acorda reducere de 50% din pretul intreg de vanzare, evidentiat pe eticheta de produs, respectiv pretul intreg, initial, al produsului ridicat in magazinul online.

Reducerea se aplica la casa de marcat, respectiv la factura finala in cazul cumparaturilor online si se adreseaza exclusiv articolelor produse de DANINA LINE, respectiv by Dnina, Romandru, cu exceptiile specificate.

 

  1. Produse exceptate din campanie

Nu se aplica reduceri urmatoarelor articole:

-        Articole promo, identificate in denumirea articolelor pe eticheta de carton

-   Articole identificate din oferta de vara puse in vanzare din start la preturi promotioanale de 10, 15, 20, 25 si respectiv 30 lei si aflate inca in stocul magazinelor.

-        Ie fete/baieti (49,9/54,9lei)

-        Costume botez si alte articole marca Celebrity, Evel Mode, Joli-Bebe.

-        Sosete, ciorapi, sepci, fesuri marca YO

-        Articole personalizate pentru Scoala Carol Iasi.

 

  1. Litigii

Orice reclamatie care are legatura cu desfasurarea campaniei va fi adresata in scris organizatorilor in termen de maxim 5 zile de la data care s-a produs evenimentul reclamat.

 

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti.      


No products

To be determined Transport
0,00 lei Total

Finalizează comanda